Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Vaša šansa da nešto promijenite

Da li tražite izazov koji predstavlja nešto više od radnog mjesta? Dobrodošli u DHL! Mi vam dajemo šansu da nešto promijenite.

DHL pruža diplomcima i onima koji su tek otpočeli karijeru različite mogućnosti za pridruživanje uzbudljivim projektima, savladavanje zahtjevnim izazovima i preuzimanje odgovornosti – pravi način da otpočnete svoju karijeru.

Naši diplomski programi optimalno Vas pripremaju za te izazove – i za Vašu buduću karijeru.
Na globalnom nivou, DHL nudi različite diplomske programe:

U sklopu Vašeg profesionalnog razvoja, mi Vam nudimo široku lepezu kurseva i programa za daljnje obrazovanje, u okviru kojih Vam se pružaju vještine i znanja neophodni za osiguravanje Vašeg uspjeha u radnoj sredini.
Tu su uključene mogućnosti obuke iz različitih stručnih i operativnih znanja i vještina, vodstva, „mekih“ vještina i tehnika upravljanja, na našem portalu za učenje preko interneta: mylearningworld.net.
Također provodimo naš sistem upravljanja uspijeha u radu. Njime osiguravamo priznanje potencijala naših zaposlenika u ranoj fazi. To nam omogućava da podržimo Vaš rast u narednom periodu.

Rastite s nama!

Bilo da ste diplomac koji želi direktno pokrenuti karijeru, ili neko ko već ima određenog profesionalnog iskustva – pronađite pravu mogućnost za sebe tako što ćete pogledati svoj lokalni vebsajt DHL-a ili pretražiti našu Stranicu s radnim mjestimaNew Window.