Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Postignite svoje ciljeve

U DHL-u imate jakog partnera na svojoj strani, koji će Vam ponuditi izvrsne mogućnosti za karijeru širom svijeta za upravljanje i profesionalce.

Mi Vas podržavamo u proširivanju svojih znanja i osobnom rastu, uvijek imajući na umu da je život van radnog mjesta isto tako stimulativan kao i sam rad.
Na globalnom nivou, mi Vam pomažemo da utvrdite svoje jake strane i ostvarite svoj potencijal putem različitih profesionalnih mogućnosti i programa:
U sklopu svog profesionalnog razvoja, mi smo opredijeljeni da Vas podržimo u unaprjeđivanju Vaših vještina i proširivanju Vaše stručnosti.

Putem našeg portala za učenje preko interneta mylearningworld.net, mi nudimo široku lepezu mogućnosti daljnjeg obrazovanja i razvoja. To uključuje učenje stranih jezika, obuku iz raznih stručnih i operativnih znanja i vještina, vodstva, „mekih“ vještina i tehnika upravljanja.
Također provodimo naš sistem upravljanja uspijeha u radu. Njime osiguravamo priznanje potencijala naših zaposlenika u ranoj fazi. To nam omogućava da podržimo Vaš rast u narednom periodu.

Uspijte s nama!

DHL nudi zanimljive i izazovne poslove u različitim funkcionalnim oblastima za upravljanje i profesionalce na globalnom nivou.

Pronađite pravu mogućnost za sebe pretraživanjem naše Stranice s radnim mjestima ili učešćem u jednom od naših programa.