Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Pridružite nam se i postanite dio velikog tima

Vi nam pomažete da optimiziramo svoje usluge – a mi Vas podržavamo u unaprjeđivanju Vašeg profesionalnog razvoja.

DHL ispunjava zahtjeve svojih klijenata nuđenjem široke lepeze kvalitetnih usluga. Mi ispunjavamo zahtjeve svojih zaposlenika pružanjem niza uzbudljivih mogućnosti za ostvarivanje karijere.

U sklopu DHL-a, Vi igrate važnu ulogu u realizaciji kvalitetnih usluga i rješenja za naše klijente. Mi nudimo raznolik niz izazovnih mogućnosti na različitim funkcijama i aspektima svog poslovanja.

Mogli biste u našim službama za svakodnevne operacije i podršku raditi u različitim, uzbudljivim ulogama, bilo da je to u lukama i na aerodromima, u skladištima i servisnim centrima, našim uredima ili na putu.
U sklopu Vašeg profesionalnog razvoja, mi smo opredijeljeni ka tome da Vas podržimo u unaprjeđivanju Vaših vještina i proširivanju Vaše stručnosti.

Putem različitih obuka na terenu, kao i putem našeg portala za učenje preko interneta mylearningworld.net, mi nudimo široku lepezu mogućnosti za daljnje obrazovanje, obuku i razvoj.

Pruža se i obuka na radnom mjestu, koja je Vama važna radi usvajanja vještina, znanja i certifikata koji će Vas podržati u boljem reagiranju na potrebe Vašeg radnog mjesta.
Neke od različitih mogućnosti obuke i razvoja koje se pružaju obuhvaćaju:
  • Različite relevantne obuke iz operativnih znanja i vještina
  • Obuka iz polja zdravlja i bezbjednosti
  • Obuka i kursevi iz vodstva
  • Kursevi jezika
  • Obuka iz „mekih“ vještina
  • Osnovne tehnike upravljanja

Unaprjeđujte se s nama!

Da li biste htjeli postati dio DHL-a? Onda se pridružite našem timu! Mi pružamo mogućnosti za operativne i eksperte i specijaliste za podršku u mnogim funkcionalnim oblastima širom svijeta.

Pronađite pravu mogućnost za sebe pretraživanjem naše Stranice s radnim mjestimaNew Window ili učešćem u jednom od naših programa.