Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL nudi nešto više od radnog mjesta

Iskusite duh rada u DHL-u.

Rastite uz nove izazove

Kao vodeća svjetska logistička kompanija, DHL nudi široku lepezu zanimljivih poslovnih izazova i mogućnosti u našim različitim odjelima širom zemljine kugle.

Mi Vas kontinuirano potstičemo na proširivanje svojih horizonata i ostvarivanje svog potencijala putem široke i raznolike lepeze mogućnosti za učenje i razvoj.

Na našem portalu za učenje preko interneta mylearningworld.net, možete iskoristiti široki spektar programa za profesionalni razvoj koji obuhvaćaju nastavu stranih jezika, obuku iz „mekih“ vještina, metode upravljanja i druge bitne teme.

Naš sistem za upravljanje uspješnošću u radu podržava nas u priznavanju Vašeg potencijala, ocjenjivanju Vašeg uspijeha na radu i kontinuiranom planiranju razvoja Vaše karijere s vama.

Bilo da učestvujete u nekom od naših diplomskih programa ili prolazite kroz neki od mnogih kurseva za e-učenje, mi ćemo Vam uvijek omogućiti da preuzmete odgovornost i potsticati Vaš rast, lični i profesionalni.

Napravite nešto različito na globalnom nivou

DHL osnažuje svakog zaposlenika da poduzima inicijativu, da se aktivno angažira u različitim timovima i ostvaruje jake rezultate i utjecaje koji zaista predstavljaju nešto različito.

Naš program Prvi izbor, ključna komponenta u našoj strategiji rasta, usmjeren je na unaprjeđivanje Vaše uspješnosti na svakoj tački kontakta s našim klijentima putem pojedinačnog doprinosa i timskog rada. Godišnje Ispitivanje mišljenja zaposlenika (EOS) daje našim zaposlenicima mogućnost da se čuje njihov glas. Po povratnim informacijama se postupa kako bismo se kontinuirano unaprjeđivali i kretali naprijed kao jedinstvena kompanija.

Od pojedinačnih ideja i mišljenja do dosljednog načina unaprjeđivanja procesa: u DHL-u mi priznajemo, poštujemo i nagrađujemo Vašu profesionalnu opredijeljenost, a cijenimo i timski rad i razmjenu ideja u cilju stvaranja dodatne vrijednosti.

Budite ponosni na naše zajedničko postignuće

U DHL-u ćete biti dio jakog tima koji poštuje svoje zaposlenike, društvo i sredinu. Radit ćete s ljudima iz cijelog svijeta i dobiti šansu da iskusite međunarodni duh DHL-a.

Mnogi od naših zaposlenika lično su opredijeljeni ka širokoj lepezi inicijativa od kojih korist imaju ljudi u zajednicama širom svijeta.

Naš Tim za reakcije na katastrofe (DRT) angažira se na spašavanju života nakon prirodnih katastrofa. DHL također stremi da bude uzorni model u globalnoj borbi protiv klimatskih promjena. Naša služba „Ozelenimo“ omogućava klijentima da ostvare ravnotežu naspram emisija ugljika koje se stvaraju pri transportu u okviru odabranih projekata za smanjenje ugljika.

Mi u DHL-u svjesno podržavamo i gajimo različitost, u cilju stvaranja inkluzivne kulture koja Vam omogućava da date svoj najveći doprinos. Putem različitih programa i inicijativa za raznolikost, mi stremimo ostvarivanju ravnoteže i spajanju mnogih talenata naših raznolikih zaposlenika u jednu pobjedničku formulu – ne samo za kompaniju, nego i za Vas.

Kao zaposlenik DHL-a, Vi se svaki dan možete ponositi onim što mi zajednički postižemo.