Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Pregled sektora

DHL-ov sektorski pristup

Svaka industrija ima svoje posebne karakteristike i potrebe opskrbnog lanca, pa stoga mi svojim pristupom upravljanja sektorima pomažemo korisnicima da postignu optimalnu vrijednost za posebne zahtjeve njihove industrije. Ključ našeg uspjeha jeste stvoriti jednostavno i jedinstveno iskustvo po sektorima, čime vam olakšavamo poslovanje s nama. Našim inovativnim i najsavremenijim rješenjima za pojedinačne industrije osigurat ćemo da imate prednost na konkurencijom.

Naši osnovni industrijski sektori

U okviru strategije 2015 odlučili smo da se još više fokusiramo na vaše industrijske grane počevši od sektora Bionauka i zdravstva, Tehnologije, Energetike, Autoindustrije i Inženjeringa i proizvodnje.

Tehnologija

Tehnologija je brzo razvijajuća grana sa stalnim inovacijama i kratkim ciklusima proizvoda. Konkurencija na tržištu je velika, a pad cijena zahtijeva efikasno upravljanje troškovima.
Saznajte više o TehnologijiExternal Link / New Window


Bionauke i zdravstvo

Sektor Bionauka i zdravstva (BIZ) ima za cilj povećanje efikasnosti, ispunjavanje globalnih zakonskih i regulatornih zahtjeva i lako upravljanje integracijama M&A.
Saznajte više o BIZExternal Link / New Window


Energetika

Industrija energetike uključuje alternativne i tradicionalne izvore energije i obuhvata sve aktivnosti povezane s vađenjem, obradom i distribucijom prirodnih resursa radi stvaranja energije.
Saznajte više o EnergeticiExternal Link / New Window


Inženjering i proizvodnja

Proizvodni procesi većih industrijskih proizvođača zahtijevaju složene strukture opskrbnih lanaca i sofisticirana rješenja i tehnologiju.
Saznajte više o Inženjeringu i proizvodnjiExternal Link


Autoindustrija

Autoindustrija ulazi u novu eru u kojoj ljudi traže više slobode i mobilnosti. Potražnja za mobilnošću raste svake godine u zemljama u razvoju.
Saznajte više o AutoindustrijiExternal Link / New Window